Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ποιες είναι οι πιο καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας σήμερα

Αν ψάχνετε για μια εργασία με εξαψήφιες αποδοχές, ίσως να σκεφτείτε να γίνετε μηχανικός, ένα επάγγελμα που εξακολουθεί να έχει μεγάλη ζήτηση. Ο Paul D'Arcy, ανώτερος αντιπρόεδρος της εταιρείας εύρεσης εργασίας Indeed, εξηγεί: "Βλέπουμε πολλές εταιρείες να ανοίγουν ψηφιακά καταστήματα και να προσλαμβάνουν περισσότερους μηχανικούς λογισμικού από ποτέ".

Η Indeed ανέλυσε ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας για να βρει τις εταιρείες που προσλαμβάνουν για θέσεις που αμείβονται με εξαψήφιες αποδοχές από τις 10 Μαΐου 2017. 
Η λίστα 
10. JP Morgan Chase
9. Adobe
8. Medcor
7. Walmart
6. Microsoft
5. Deloitte
4. Lockheed Martin
3. MacAulay-Brown
2. CVS Health
1. Amazon
Η Amazon κατέλαβε την πρώτη θέση. "Ο αριθμός των καλοπληρωμένων θέσεων που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Amazon υπερβαίνει τις θέσεις οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στη λίστα, καθώς προσφέρει διπλάσιες θέσεις από τη CVS Health που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας", λέει ο D'Arcy. "Γνωρίζουμε ότι η Amazon αναζητά συνεχώς μηχανικούς και επιστήμονες δεδομένων, αλλά βλέπουμε επίσης ότι αναζητά και επαγγελματίες για θέσεις στις πωλήσεις, τα οικονομικά και μερικές θέσεις εργασίας κατώτερου επιπέδου".
Σύμφωνα με την Indeed, η Amazon αναζητά έναν ανώτερο διευθυντή Προϊόντος στο τμήμα Amazon Web Services. Οι αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό servers. Ο τεχνολογικός γίγαντας αναζητά κάποιον "παθιασμένο με το να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη". Ο πήχης είναι υψηλός για αυτή τη θέση –οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο στον τομέα της μηχανικής και πενταετή εμπειρία σε θέση διευθυντή Προϊόντος, αλλά και ένα MBA.
Η CVS Health ήρθε στη δεύτερη θέση, και η εταιρεία προσφέρει σε έναν φαρμακοποιό μία από τις θέσεις με εξαψήφιες αποδοχές, Προσφέρει 130.000 δολάρια για τη θέση του διευθυντή στη Louisville και 145.000 δολάρια για έναν φαρμακοποιό στο Watsonville της Καλιφόρνια. Στην έδρα της στο Rhode Island, η CVS χρειάζεται επίσης έναν σύμβουλο φαρμακοποιού, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των φαρμακείων. Επίσης, η αλυσίδα φαρμακείων χρειάζεται έναν ανώτερο διευθυντή που θα ασχολείται με μηχανήματα των φαρμακείων και την πρότυπη μοντελοποίηση, κάτι που θα βοηθήσει την εταιρεία να εντοπίσει άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για την υγεία τους ή κατά πόσο κάθε άτομο θα λάβει μεγαλύτερο όφελος από κάποια φαρμακευτική υπηρεσία της CVS.
Η MacAulay-Brown είχε τον τρίτο υψηλότερο αριθμό θέσεων εργασίας με εξαψήφιες αποδοχές. Η εταιρεία που εδρεύει στο Ντέιτον και λειτουργεί τα τελευταία 38 χρόνια παρέχει υπηρεσίες μηχανικής και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο των ΗΠΑ, για το Υπουργείο Άμυνας, τις Ειδικές Επιχειρησιακές Δυνάμεις και την Εσωτερική Ασφάλεια, μεταξύ άλλων. Επί του παρόντος, αναζητά μηχανικούς και επαγγελματίες σε διάφορες ειδικότητες. Ο μηχανικός υποσυστημάτων, ο μηχανικός αεροναυπηγικής και ο ανώτερος εμπειρογνώμονας εναέριου ανεφοδιασμού είναι μερικά από τα επαγγέλματα που αναζητά.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com