Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ

Κατατέθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της επίσχεσης εργασίας, που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και η απόφαση αναμένεται σήμερα.
Ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδικάτου των 2.300 εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης διεύψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τον ισχυρισμό του κ. Στεφανίδη ότι θέλησαν να εργασούν 184 οδηγοί και δεν το έπραξαν, καθώς εμποδίστηκαν από συναδέλφους τους.
Την Τρίτη στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη συνάντηση/σύσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, της διοίκησης και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, με θέμα τις αστικές συγκοινωνίες.


Την Τετάρτη θα αποφασίσει το Πρωτοδικείο για την επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Την Τετάρτη, 17 Μαϊου, θα εξεταστεί, από τον πρόεδρο υπηρεσίας, η διαδικασία της προσωρινής διαταγής, που συνοδεύει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, την οποία κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, απαντώντας στην επίσχεση εργασίας που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού.
Όπως έγινε γνωστό, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων επισημαίνεται ότι η επίσχεση εργασίας δεν γίνεται με υπαιτιότητα της διοίκησης του ΟΑΣΘ, ενώ τονίζεται και η οικονομική ζημία που υφίσταται ο Οργανισμός από την κινητοποίηση των εργαζομένων.
Παράλληλα, κατατέθηκε αγωγή σε βάρος των εργαζομένων, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στις 6 Ιουνίου 2017.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com