Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέο κρούσμα της «Μπλε Φάλαινας» στην Κρήτη - Σοκάρει η ανάρτηση ενός πατέρα

Εντονη ανησυχία προκαλούν τα πιθανά κρούσματα του επικίνδυνου παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» στην Ελλάδα, καθώς έρχονται στο φως διάφορες περιπτώσεις παιδιών ηλιακίας 15 και 16 ετών που έχουν σημαδέψει το σώμα τους σύμφωνα με τα όσα φαίνεται να προστάζει το παιχνίδι. 

 
Τελευταία γνωστή περίπτωση αυτή της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη, αν και οι αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επιφυλάξεις.
Τώρα, ένας πατέρας από την Κρήτη σοκάρει με την κοινοποίησή του στο Facebook. Σύμφωνα με το thetoc.gr, στο μήνυμά του αναφέρει ότι μία συμμαθήτρια της κόρης του, ηλικίας 9 ετών, έχει παρόμοια σημάδια στα χέρια της με εκείνα που εμφανίζουν όσοι έφηβοι παίζουν την «Μπλε Φάλαινα».
Συγκεκριμένα αναφέρει: «ΠΡΟΣΟΧΗ. Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο και μου είπε συμμαθήτριά της "γρατζουνίστηκε" παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται "Μπλε Φάλαινα"... Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι η μπλε φάλαινα, την "ψάρεψα" για πληροφορίες.... Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε.... Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων... Για τους μη γνώστες επίτηδες δεν γράφω τι είναι η "Μπλε Φάλαινα" για να ψάξετε και τα θύματά του! Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας. Παρακαλώ κοινοποιήστε».


 

 
website counter
friend finderplentyoffish.com