Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τραμπ σε Τσίπρα: Σε παρακολουθώ... Ανακάμπτετε και αυτό είναι εκπληκτικό - Τσίπρας: Είμαστε σε κρίσιμη περίοδο

Ολιγόλεπτη συνομιλία είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
«Είχα σήμερα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. κ. Ντόναλντ Τραμπ @realDonaldTrump στη Σύνοδο των Βρυξελλών» αναφέρει ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύεται και από μία φωτογραφία από τη συνάντηση.
Σε παρακολουθώ, είπε ο Αμερικανός πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα κατά το ολιγόλεπτο τετ-α-τετ που είχαν πριν την έναρξη της Συνόδου του ΝΑΤΟ. «Ανακάμπτετε και αυτό είναι εκπληκτικό» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ολιγόλεπτη συνομιλία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να προσθέσει: «Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα με υπέροχους ανθρώπους».

 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε στα θετικά σχόλια του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναφέροντας ότι τα καταφέρνουμε μετά από χρόνια κρίσης και σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ σημαντική περίοδο που πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για να ενισχυθεί αυτή η θετική πορεία ανάκαμψης της χώρας και της οικονομίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε ακόμα για αρκετή ώρα με τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι και την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Συνομιλίες είχε και με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com