Κυριακή 28 Μαΐου 2017

H νέα υπηρεσία του Facebook που λειτουργεί δοκιμαστικά

Πριν από λίγο καιρό, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ οραματίστηκε το τέλος των κινητών τηλεφώνων και περιέγραψε τα σχέδιά του για τη νέα εποχή.
 
Αυτό που δεν περιέγραψε, αλλά μάλλον θα… προηγηθεί του τέλους των κινητών, είναι η παροχή υπηρεσιών… delivery μέσα από το Facebook.
 
Κι όμως, το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ετοιμάζεται να αναλάβει και το ρόλο του ντελιβερά, καθώς ήδη έχει θέσει σε δοκιμαστική εφαρμογή μια νέα υπηρεσία.
 
Όπως αναφέρει το περιοδικό PC Mag, μπαίνοντας στην επιλογή «Explore» και πατώντας ένα εικονίδιο που προσομοιάζει με… χάμπουργκερ, θα μεταφέρονται σε σελίδα που θα περιλαμβάνει όλα τα κοντινά εστιατόρια και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους.
 
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η παραγγελία θα πραγματοποιείται είτε μέσω της σελίδας Facebook του επιθυμητού εστιατορίου, είτε μέσω επιλογής που θα του δίνει το ίδιο το Facebook.
 
Όπως προαναφέρθηκε, η υπηρεσία είναι σε πιλοτικό στάδιο και προσφέρεται σε συνεργασία με τις σελίδες Delivery και Slice, όμως αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχεδιασμό, σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες και υπηρεσίες.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com