Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής: H «ηχώ των καναλαρχών» ξαναχτύπησε

«Το κόμμα που είναι υπεύθυνο για τα 30 χρόνια τηλεοπτικής ανομίας, το κόμμα του Κήρυκα Χανίων, το κόμμα της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων προφανώς δεν δικαιούται να εγκαλεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την πρώτη κυβέρνηση με πολιτική βούληση να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», σχολίασε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία στον Νίκο Παππά.


«H «ηχώ των καναλαρχών» ξαναχτύπησε», ανέφερε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.
Πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ποιοι δεν θέλουν, με κανένα τρόπο, να γίνει ο διαγωνισμός και ποιοι έβαλαν για πρώτη φορά τους καναλάρχες να πληρώσουν».
Νωρίτερα, με αφορμή δηλώσεις του κ. Παππά στην Βουλή για τα μέλη του ΕΣΡ -ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντά τους, τους νόμους και το σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές, αστικές και ποινικές ευθύνες- η Ν.Δ. ανέφερε ότι «είναι ίσως η πρώτη φορά που συμφωνούμε με τον αποτυχημένο υπουργό - καναλάρχη των βοσκοτοπίων της Ιθάκης. Οφείλουμε, όμως, να τον ρωτήσουμε: Αν τα μέλη του ΕΣΡ έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα, τότε τι ευθύνες έχει ένας υπουργός που επιχείρησε να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση με αντισυνταγματικό τρόπο;».
«Προφανώς και δεν αναμένουμε απάντηση από τον κ. Παππά, γιατί είναι γνωστό ότι Τσίπρα μπορεί να έχει, αλλά τσίπα σίγουρα δεν έχει» πρόσθεσε η Ν.Δ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com