Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Σε γήπεδο handball θα μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους

Το thesshand μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στην πλατεία Αριστοτέλους.
Η εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, αφορά αγόρια και κορίτσια 10-12 ετών, που είτε φτιάχνουν με τους φίλους τους ομάδες 4-6 ατόμων, είτε έρχονται μόνα τους και εντάσσονται σε ομάδες, για να παίξουν σε υπαίθρια γήπεδα street handball.

 
Η αθλητική γιορτή που είναι γεμάτη με αγωνιστική δράση για τα παιδιά, διασκέδαση, μουσική, χρώματα, διαγωνισμούς, events είναι μια υπέροχη ευκαιρία για μια όμορφη Κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η εκδήλωση συνδέεται με τα κοινωνικά προγράμματα του δήμου Θεσσαλονίκης και οι συμμετέχοντες μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.
 Ώρα έναρξης εκδήλωσης 11.00 (ώρα προσέλευσης  στον χώρο 10.30).
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:   2310475501 (τηλ. γραφείο ΕΣΧΘ – πρωινές ώρες), 2310475502 (fax), e-mail: esxth@yahoo.gr
 
website counter
friend finderplentyoffish.com