Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

TWITTER Πρόταση Μητσοτάκη: Να επιστραφεί στους πολίτες το 0,5% του πλεονάσματος

Aναλυτικά στοιχεία αναφορικά με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την επιστροφή μέρους του πρωτογενούς πλεονάσματος στην κοινωνία παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

 
«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να επιστρέψει μέρος του πλεονάσματος που πλήρωσαν πολύ ακριβά οι Έλληνες φορολογούμενοι» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος αναλυτικά παρουσιάζει την πρότασή του και το δημοσιονομικό κόστος που υπάρχει για κάθε μέτρο.
Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης ζητά να επιστραφεί στους πολίτες το 0,5% του πλεονάσματος, δηλαδή 865 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης καλεί τον πρωθυπουργό να χρηματοδοτήσει τις αναγκαίες θέσεις ώστε κανένα παιδί προσχολικής ηλικίας να μην μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, μέτρο που κοστίζει, σύμφωνα με τον ίδιο, 180 εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να μειώσει από φέτος τον ΕΝΦΙΑ κατά 20%, με κόστος 530 εκατομμύρια ευρώ, να επαναφέρει τον ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια στο 13% από 24% που είναι σήμερα, με κόστος 100 εκατομμύρια ευρώ και τέλος να καταργήσει τον φόρο στο κρασί με κόστος 55 εκατομμύρια ευρώ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com