Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΕΣΠΑ: Έως 15 Ιουνίου οι αιτήσεις χρηματοδότησης στη δράση «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ»

Ανακοινώθηκε η 2η τροποποίηση και παράταση έως τις 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00 της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ».
Επιτρέπεται η ακύρωση (και η αναίρεση της οριστικοποίησης) της αίτησης χρηματοδότησης έως και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00.


Βασικός στόχος της ενιαίας δράσης «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ» είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.
Οι αιτήσεις χρηματοδότησης που θα ενισχυθούν στο πλαίσιο της Δράσης μπορούν να υποβάλλονται είτε από μεμονωμένες επιχειρήσεις, είτε από ομάδες επιχειρήσεων, είτε από συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς.
Οι αιτήσεις που υποβάλλονται προς χρηματοδότηση στο πλαίσιο της παρούσας δράσης θα πρέπει να προωθούν την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία και να εντάσσονται σε μία από τις ακόλουθες τρεις (3) παρεμβάσεις:
I. Έρευνα και Ανάπτυξη από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
II. Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς
III. Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Οικονομίας που αφορά στα προγράμματα του ΕΣΠΑ: www.antagonistikotita.gr.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com