Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Θερινό πρόγραμμα δρομολογίων στον ΟΑΣΘ από 1ης Ιουλίου - Με κλιματισμό όλα τα λεωφορεία

Από το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία έναντι των 523 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ είναι μειωμένα μόνο κατά 20% παρά την κατά 30% τουλάχιστον μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών.
Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017,  οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:
Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100.
Από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.grμέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου.


Με κλιματισμό όλα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
 Όλα τα κυκλοφορούντα λεωφορεία του Οργανισμού, διαθέτουν σύστημα κλιματισμού.
Έτσι, κατά την θερινή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου, που θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία, όλα τα λεωφορεία θα διαθέτουν σύστημα κλιματισμού.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το γεγονός ότι σύστημα κλιματισμού διαθέτουν όλα τα λεωφορεία, παρέχει την ευχέρεια, ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης βλάβης του κλιματισμού κάποιου λεωφορείου να αντικαθίσταται με άλλο, μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου κατά το οποίο έπαθε τη βλάβη.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com