Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών

Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων και σύμφωνα με ένα πρώτο δείγμα επιδόσεων βαθμολογιών, που έχει συλλεχθεί από βαθμολογικά κέντρα, αναμένεται άνοδος των βάσεων στα παιδαγωγικά τμήματα, πτώση στα πολυτεχνικά και διατήρηση των ιατρικών σχολών στα περσινά, αρκετά υψηλά, επίπεδα.
«Οι 85.000 υποψήφιοι θα μάθουν (την Παρασκευή) τι έγραψαν» οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις με βάση τα παραπάνω διαθέσιμα στοιχεία: «Μια πρώτη εικόνα που έχει σχηματιστεί από ένα δείγμα επιδόσεων βαθμολογιών των υποψηφίων, που έχουμε συλλέξει από βαθμολογικά κέντρα, δίνει σχηματικά το εξής: θα έχουμε σίγουρα άνοδο των βάσεων στα παιδαγωγικά τμήματα, δασκάλων και νηπιαγωγών, τα οποία επιλέγουν διπλάσιοι υποψήφιοι σε σχέση με πέρσι».
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, «όσον αφορά τα πολυτεχνικά τμήματα, φέτος τα περισσότερα απ' αυτά θα έχουν πτώση των βάσεων, διότι οι επιδόσεις στα μαθηματικά και κυρίως στον βαθμολογικό ορίζοντα 18-20 είναι πολύ χαμηλότερες από τις περσινές».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com