Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Φωτιές σε δύο σπίτια και τεταμένη ατμόσφαιρα στο Μενίδι

Φθορές, πιθανότατα από βόμβες μολότοφ, υπέστησαν δύο σπίτια στον οικισμό Αυλίζα στο Μενίδι σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε πέντε προσαγωγές.
Οι ζημιές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα, όταν περίπου 200 άτομα, εκ των οποίων κάποια που είχαν αποκοπεί από την πορεία και ενώθηκαν με ομάδα που είχε βγει από το γήπεδο του Αχαρναϊκού, επιχείρησαν να εισβάλουν στον οικισμό.
Ακολούθησαν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, που απώθησαν τους ταραξίες, αλλά αυτοί πρόλαβαν και έβαλαν φωτιές σε δύο κάδους απορριμμάτων αρχικά και στη συνέχεια σε δύο σπίτια. Στο πρώτο σπίτι κάηκε μία πέργκολα στην είσοδο, ενώ στο δεύτερο προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο ισόγειο.


Οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική, η οποία κατάφερε να φτάσει στις εστίες με τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Χαλκίδα, όταν αυτό περνούσε από το Μενίδι, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, χωρίς να προξενήσουν ζημιές. Το τρένο σταμάτησε προς στιγμήν αλλά συνέχισε μετά από λίγο για τον προορισμό του.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com