Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Γ. Μπουτάρης: "Πάγωσε" το σχέδιο για ιδιώτη - Οι εργαζόμενοι του δήμου θα μαζέψουν τα σκουπίδια

Να παγώσει το σχέδιο για την αποκομιδή των απορριμμάτων, που κατακλύζουν την πόλη, από ιδιώτη αποφάσισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο κ. Μπουτάρης βρισκόταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους εργαζομένους στην καθαριότητας του δήμου, προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής και να καθαρίσει η πόλη, χωρίς τη συμμετοχή ιδιώτη.
Οι εργαζόμενοι έδωσαν εγγυήσεις στο δήμαρχο ότι θα δουλέψουν και θα καθαρίσουν την πόλη. Ενισχυμένο προσωπικό ασφαλείας θα βγει στους δρόμους της πόλης μέχρι και αύριο, οπότε και συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις τους.
Από την Παρασκευή ξεκινά αγώνας δρόμου, ώστε μέχρι την Κυριακή να καθαρίσει όλη η πόλη.
«Εφόσον το προσωπικό με τις ομάδες ασφαλείας κρατήσουν την πόλη σε καθαρά επίπεδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενεργοποιήσουμε τη σύμβαση με τον ιδιώτη, ο οποίος κρίθηκε να βοηθήσει και όχι να αντικαταστήσεις τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου», ξεκαθάρισε ο κ. Μπουτάρης.
«Σέβομαι και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στις ικανότητας, αλλά και στις διαβεβαώσεις του προσωπικού καθαριότητας του δήμου, ότι μέχρι την Κυριακή η πόλη θα επανέλθει σε μία νορμάλ κατάσταση», πρόσθεσε ο ίδιος.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com