Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Νέο σύστημα αξιολόγησης προσωπικού στη ΔΕΗ

Νέο σύστημα αξιολόγησης προσωπικού θα ισχύσει στη ΔΕΗ όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης.
Όπως επισημαίνει, αυτό το σύστημα είναι προϊόν αναλυτικής και συστηματικής δουλειάς των αρμόδιων στελεχών της ΔΕΗ, θεωρήθηκε από εξειδικευμένους στην αξιολόγηση καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας, ενώ στάλθηκε και στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για παρατηρήσεις.


Οι δύο βασικές μεταρρυθμίσεις που εισάγονται αφορούν, αφενός την άμεση γνώση του αξιολογούμενου για την αξιολόγησή του κάθε χρόνο, αφετέρου την ανάθεση της αξιολόγησης σε στελέχη μέχρι τη στάθμη του εργοδηγού ή υπεύθυνου δραστηριότητας, ώστε να διασφαλίζεται η γνώση της επίδοσης των εργαζομένων. Προοπτικά, η αξιολόγηση θα γίνεται όχι μόνο με γνώση, αλλά και σε συνεργασία με τον αξιολογούμενο.
Ο κ. Παναγιωτάκης τονίζει ότι με το νέο σύστημα αποσαφηνίζονται οι απαιτήσεις της επιχείρησης από κάθε εργαζόμενο ή στέλεχος, καθώς και τα κριτήρια για τη βαθμολογία, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά.
«Το αξιόπιστο Σύστημα Αξιολόγησης είναι το θεμέλιο για τη σταδιοδρομία στην Επιχείρηση, για τη μισθολογική προαγωγή, την ανάληψη καθηκόντων διοικητικής ευθύνης και την εξέλιξη του καθενός στο πεδίο της επιστήμης και της ειδικότητάς του», σημειώνει, ακόμη, ο πρόεδρος της ΔΕΗ και προσθέτει ότι με την εφαρμογή του θα εμπεδωθεί η αξιοκρατία και η εμπιστοσύνη στις διαδικασίες της Επιχείρησης.
Εξάλλου, θα υπάρξει μέριμνα ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν πλήρως για το νέο σύστημα και εκπαίδευση όλων των αξιολογητών με ειδικά σεμινάρια.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com