Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ανάσες δροσιάς στα δημοτικά κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης λόγω καύσωνα!

"Ανάσες" δροσιάς, ψυχαγωγίας και άθλησης είναι έτοιμα να προσφέρουν τα δημοτικά κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης σε μικρούς και μεγάλους που δεν θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού να κάνουν "αποδράσεις" από την πόλη.



Οι εντατικές βουτιές ξεκίνησαν στην πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, στην αλάνα της Τούμπας. Το δημοτικό κολυμβητήριο στην Τούμπα λειτουργεί καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (με εξαίρεση μία ώρα από τις 2:30 - 3:30 το μεσημέρι), και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. "Τις ημέρες του καύσωνα προτρέπουμε τον κόσμο να χρησιμοποιήσει το δημοτικό κολυμβητήριο στην Τούμπα. Είναι από τα λίγα κολυμβητήρια που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και προσφέρουμε εναλλακτική στους δημότες. Να έρθουν και να ανακουφιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες" δήλωσε ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δημαρέλος.
Καλοκαιρινή "όαση" αποτελεί και το κολυμβητήριο της Καλαμαριάς, καθώς η πισίνα των 50 μέτρων, με τις οχτώ διαδρομές, περιμένει καθημερινά τους δημότες να βουτήξουν στα νερά της. Ανοιχτό για το κοινό είναι επίσης το δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, στο Πανόραμα.
 Αυτές τις ημέρες του καύσωνα καλούμε τους φίλους από όλη τη Θεσσαλονίκη να έρθουν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις να δροσιστούν" επισήμανε ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Μετά τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και απολύμανσης της πισίνας, στη διάθεση των δημοτών βρίσκεται το δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών, στην οδό Λεχόβου. Το κολυμβητήριο λειτουργεί καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, τμήματα ενηλίκων και τμήματα για παιδιά.
Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει σε επικίνδυνα επίπεδα και η θερμαινόμενη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων του δήμου Ωραιοκάστρου καλεί το κοινό να την απολαύσει. "Όποιος επιθυμεί και δεν έχει τη δυνατότητα αυτές τις ημέρες του καύσωνα να φύγει σε κάποια παραλία να έρθει να κολυμπήσει στο κολυμβητήριο μας. Μέχρι και το Σάββατο θα τροποποιήσουμε το πρόγραμμα για να μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να κολυμπούν δωρεάν όλες τις ώρες" ανέφερε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗΚΕΩ) Ηλίας Ζιακούλης.
Στιγμές δροσιάς προσφέρει και φέτος το καλοκαίρι το κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του υγρού στοιχείου μπορούν να βουτούν στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου, που βρίσκεται στην Ηλιούπολη (Ιθάκης και Περικλέους), ενώ στον δήμο Λαγκαδά, το δημοτικό κολυμβητήριο προσφέρει χαλάρωση στις εγκαταστάσεις της Λουτρόπολης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com