Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Ο Γ.Μπαλάφας απαντάει στις επικρίσεις για τη "στραβή" στο Μενίδι

Επανέρχεται στο θέμα των δηλώσεών του για τον χαμό του 11χρονου Μάριου ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μπαλάφας, ο οποίος έκανε λόγο για «μια στραβή».
«Ο θάνατος ενός 11χρονου παιδιού δεν προσφέρεται για μικροπολιτική», σημειώνει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Όπως σημειώνει σε δήλωσή του: «Όσοι επιχειρούν να παρερμηνεύσουν συνέντευξή μου, απομονώνοντας τρεις λέξεις, απλά παραπληροφορούν.
Στον βωμό πολιτικών επιδιώξεων δεν σέβονται τον ανείπωτο πόνο των γονιών του 11χρονου Μάριου.
Αιδώς Αργείοι (όσοι βεβαίως έχετε τσίπα). Εκτίθεστε, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο θάνατος ενός 11χρονου παιδιού δεν προσφέρεται για μικροπολιτική».
Νωρίτερα, τον γύρο ιστοσελίδων και social media έκανε η φράση «ήταν μια στραβή» που χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό στο Μενίδι.


Ο Γ. Μπαλάφας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ. Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο».
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι». «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...», συμπλήρωσε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com