Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Δ. Θεσσαλονίκης: Σημερα η υπογραφή της σύμβασης με τον ιδιώτη- Άμεσα στους δρόμους τα απορριμματοφόρα

Σήμερα θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ δήμου Θεσσαλονίκης και ιδιώτη, για την αποκομιδή απορριμμάτων από δρόμους της πόλης, για ένα τριήμερο. Τη σχετική απόφαση για εμπλοκή ιδιώτη υπέγραψε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς οι δύο προσπάθειες που έγιναν , απέβησαν άκαρπες .
Αμέσως μετά την υπογραφή, ο ιδιώτης που θα αναλάβει το έργο, θα αρχίσει τη διαδικασία της αποκομιδής, αρχικά με δέκα απορριμματοφόρα, τα οποία θα μεταφέρουν τα σκουπίδια στον Σταθμό Μεταφόρτωσης. Εάν ο χώρος τελεί υπό κατάληψη, τα σκουπίδια θα μεταφερθούν απευθείας στον ΧΥΤΑ. 
"Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει το πρωί.


 Έδωσαν προσφορά τρεις εταιρείες και η ανάθεση θα γίνει σε αυτήν που έδωσε την χαμηλότερη προσφορά. Αμέσως μετά την υπογραφή θα βγούνε στους δρόμους περισσότερα από 10 απορριμματοφόρα" τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος για θέματα καθαριότητας, Θωμάς Ψαρράς, ο οποίος πρόσθεσε: "Εάν ο ΣΜΑ ειναι αποκλεισμένος από τους εργαζόμενους, τα σκουπίδια θα μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ".
Την εποπτεία της ορθής εκτέλεσης της συμφωνίας από την πλευρά του ιδιώτη θα έχει ο ίδιος ο κ. Ψαρράς.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com