Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Αδιάβροχο και με ασύρματη φόρτιση το iPhone 8

Η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης είναι μία λύση την οποία έχουν υιοθετήσει αρκετοί κατασκευαστές Android συσκευών, όχι όμως και η Apple.


Αυτό φαίνεται να αλλάζει, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα υποστηρίζει ένας από τους υπό-κατασκευαστές της αμερικανικής εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της Wistron, Robert Hwang, δήλωσε ότι η επόμενη γενιά iPhone θα περιλαμβάνει «νέα χαρακτηριστικά, όπως η αντοχή στο νερό και η ικανότητα ασύρματης φόρτισης».
Βέβαια, ένας βαθμός αντοχής στο υγρό στοιχείο υπάρχει ήδη στο iPhone 7, ωστόσο το θέμα της ασύρματης φόρτισης είναι κάτι καινούργιο, αν και δεν είχαν λείψει οι σχετικές φήμες κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wistron είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Ινδία, την οποία πρόσφατα η Apple πρόσθεσε στην ομάδα των κύριων προμηθευτών της θέλοντας να αυξήσει τα μερίδια αγοράς στη χώρα και συγχρόνως να διατηρήσει χαμηλά τις τιμές.
Το θέμα της ασύρματης φόρτισης είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του σε πληθώρα αναλύσεων ήδη από τους τελευταίους μήνες του 2016. Στους μήνες που ακολούθησαν υπήρξαν πρόσθετες διαρροές, φήμες και εικασίες ότι τελικά το επόμενο iPhone θα έχει και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

 
 
website counter
friend finderplentyoffish.com