Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Καινοτομία στην αποστολή μαζικών μηνυμάτων μέσω Viber

Η υπηρεσία της μαζικής αποστολής Viber Μηνυμάτων είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, για να επικοινωνείτε με το πελατολόγιό σας απλά και γρήγορα. Ένας οικονομικός τρόπος προβολής και διαφήμισης, όπου θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε νέο καταναλωτικό κοινό και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες.


Στη σημερινή κοινωνία, όπου η χρήση των κινητών τηλεφώνων συνεχώς αυξάνεται, η μαζική αποστολή Viber Μηνυμάτων αποτελεί τον πιο δημοφιλή τρόπο προβολής των επιχειρήσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και την πιο οικονομική με τιμή μόνο 0,008€/ παραδομένο μήνυμα! Όπου και αν βρίσκονται οι παραλήπτες, θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας, για τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις, απλά με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.
Τα μαζικά μηνύματα αποτελούν έναν οικονομικό, γρήγορο και αποδοτικό τρόπο διαφήμισης, ένα εργαλείο για να οργανώσετε μια στρατηγική marketing. Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία, θα λύσετε καθημερινά επικοινωνιακά προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν στην επιχείρησή σας. Η υπηρεσία είναι εύχρηστη και σας δίνει τη δυνατότητα να ομαδοποιήσετε τις επαφές σας και γενικά να οργανώστε τις τηλεφωνικές λίστες σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις αποστολές σας για κάποια μελλοντική στιγμή, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο χωρίς να είναι απαραίτητο να βρίσκεστε συνεχώς πάνω από τον υπολογιστή.
Η υπηρεσία Viber Messaging προσφέρει ευκολία χρήσης, απλή διαχείριση και δυνατότητα εισαγωγής και αποθήκευσης των επαφών σας, για να πραγματοποιείτε εύκολες αποστολές και να επικοινωνείτε με χιλιάδες παραλήπτες. Μπορείτε να τους προσελκύσετε στέλνοντάς τους ένα έξυπνο μήνυμα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους. Η αποστολή μαζικών γραπτών μηνυμάτων είναι μία μέθοδος απλή και αποτελεσματική για να προβληθείτε και να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, με χαμηλό κόστος τόσο σε χρήμα, όσο και σε χρόνο, αλλά με σίγουρα αποτελέσματα. Ένα αναπτυγμένο τεχνολογικά εργαλείο για να απευθύνεστε μαζικά στους καταναλωτές.
Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, όπως μαγαζιά λιανικής πώλησης, γυμναστήρια, επιχειρήσεις εστίασης, ασφαλιστικά γραφεία, κλπ, οργανισμούς και φορείς για να ενημερώνουν τους πολίτες, συλλόγους και σωματεία για προώθηση των δράσεών τους, πολιτικούς για να προωθούν τα νέα και τις εκδηλώσεις τους, αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να αποστέλλουν ευχετήρια μηνύματα σε γιορτές και γενέθλια. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από ανάλογες εταιρείες είναι ο οικονομικότερος ηλεκτρονικός τρόπος επικοινωνίας, σε σχέση με κάποιες άλλες μεθόδους, όπως είναι η διανομή διαφημιστικών εντύπων, η τηλεφωνικές κλήσεις κλπ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com