Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

49χρονος ο ρασοφόρος που παρενοχλούσε γυναίκες σε λεωφορεία

Τον ρασοφόρο που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές γυναίκες μέσα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ ταυτοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.


Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για 49χρονο Βούλγαρο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατά την τελευταία διετία, και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Ιούνιο φέτος, ο 49χρονος είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά επτά κοπέλες σε λεωφορεία.
Η δράση του πήρε τον τελευταίο καιρό δημοσιότητα, ύστερα από ανάρτηση φοιτήτριας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία κατήγγειλε τα όσα βίωσε μέσα σε λεωφορείο, συνοδεύοντας την καταγγελία της με φωτογραφίες.
Ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες για παρενοχλήσεις, τις οποίες εξέτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας λαμβάνοντας καταθέσεις από τις καταγγέλλουσες. Με τον τρόπο αυτό έφτασαν στα ίχνη του.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό εάν ο 49χρονος έχει κάποια σχέση με την ιεροσύνη ή εάν υποδυόταν ότι έχει, φορώντας τα ράσα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com