Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Βούλα Πατουλίδου: “ Δεν «κονταίνω» εάν πω ότι έκανα λάθος “

Με απόλυτη ειλικρίνεια η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ζητά μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «ΤΑ ΛΕΜΕ» της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, συγνώμη από τον απερχόμενο πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τέλη Θωμόπουλο.
Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα η κ. Πατουλίδου αποκαλύπτει ότι αντιλήφθηκε το μέγεθος της πικρίας του κ. Θωμόπουλου σε συνάντησή τους που διήρκεσε περισσότερες από 2 ώρες.  

Σημειώνεται ότι η δυσαρέσκεια του απερχόμενου προέδρου οφείλεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού, με την οποία η πρόεδρός του  ευχαριστούσε τον κ. Θωμόπουλο και του ευχόταν καλή πορεία ενώ σημείωνε  πως ευελπιστεί η νέα διοίκηση της ΕΞΘ “να συμμετέχει πλέον ενεργά και ουσιαστικά στον στρατηγικό σχεδιασμό και τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και όχι απαξιωτικά και να είναι συνεπής στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής της»
«Όταν νιώθεις ότι έχεις πικράνει έναν άνθρωπο, εγώ ειλικρινά, δεν «κονταίνω» εάν πω ότι έκανα λάθος» παραδέχεται η κ. Πατουλίδου τονίζοντας πως ζητά συγνώμη από τον κ. Θωμόπουλο και επισημαίνοντας ότι «δεν υπήρχε κακή πρόθεση»
 
website counter
friend finderplentyoffish.com