Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Νέα επίθεση Πολάκη στο ΣτΕ

Μετά την πλήρη κάλυψη που του παρείχε δις ο πρωθυπουργός, μία κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας και μία στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας, για άλλη μία φορά μέσα από τα social media.


Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε το ΣτΕ ότι «κουκουλώνει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία».
Επανήλθε στην κριτική για την απόφαση του ΣτΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο πέραν της πενταετίας, στα περί λιστών κλπ., ενώ δεν λείπει και η αναφορά του στον πρωθυπουργό.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχεις ως εξής:
«Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες (με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ένα χρόνο τα στελέχη του Υπ. Οικονομικών)
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία .
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο "νομικό πολιτισμό " που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι "πυλώνες του έθνους" που είναι στις λίστες!!!
Αλλά, όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης "το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι"......................».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com