Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Το Facebook δοκιμάζει τη δική του τηλεοπτική υπηρεσία!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τουλάχιστον 24 τηλεοπτικά προγράμματα τα οποία θα προβάλλονται μέσα από την νέα υπηρεσία τηλεόρασης που έχει ετοιμάσει.


Όπως είναι λογικό εκτός από τις ακριβές παραγωγές όπως είναι οι σειρές και οι ταινίες το Facebook θα έχει στην νέα υπηρεσία του και μίνι σειρές (5-10 λεπτών) σε συνεργασία με μέσα όπως είναι το Buzzfeed και το Refinery29 οι οποίες θα ανανεώνονται σε καθημερινή βάση και πιστεύει ότι λόγω της υψηλής ποιότητας που θα έχουν οι παραγωγές του θα βρει και μεγάλους χορηγούς.
Για την ώρα το Facebook, έχει ξεκινήσει τις δοκιμές σε χρήστες στην Ινδία με περιεχόμενο που έχει χωρίσει σε κατηγορίες όπως είναι ψυχαγωγία, αθλητικά και ζώα.
Το θέμα τώρα είναι αν τελικά και κατά πόσο το Facebook θα καταφέρει να πείσει τους χρήστες για την νέα υπηρεσία του έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνουν σε άλλη υπηρεσία για να βλέπουν σειρές και ταινίες ενώ δεν αποκλείεται αυτό, να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση μέχρι σήμερα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com