Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Στ. Παππάς: Διαγράφονται τα παλαιά πρόστιμα του ΟΑΣΘ σε ανέργους

Διαγραφή των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε ανέργους από τον ΟΑΣΘ πριν από την ανάληψη της διοίκησης εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

"Τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε ανέργους πριν από την ανάληψη της διοίκησης εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου διαγράφονται" έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook και πρόσθεσε: "Τα μέτρα αποφασίστηκαν από τον ΟΑΣΘ σε εφαρμογή των δεσμεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης".
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΣΘ αποφάσισε τη δωρεάν μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ των κατόχων κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.


Διευκρινίσεις από τον ΟΑΣΘ για τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων 


Σε διευκρινίσεις προχωρά, με ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) αναφορικά με τη χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την ελεύθερη μεταφορά των ανέργων.
Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται πως οι άνεργοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας και το ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Οργανισμού:
«Σε συνέχεια του δελτίου τύπου της 17ης Αυγούστου 2017 και συμπληρωματικά προς αυτό διευκρινίζεται ότι οι άνεργοι μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα με τα λεωφορεία του Οργανισμού επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα, την κάρτα ανεργίας και το ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ..
Το συγκεκριμένο αποδεικτικό εκδίδεται είτε από τα Κ.Ε.Π. είτε από τον δικαιούχο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με τη χρήση κλειδαρίθμου».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com