Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Λ. Κρέτσος: Εντός τριμήνου η ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες

Εντός τριμήνου εκτίμησε ότι θα ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία για την αδειοδότηση των καναλιών ο ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λ. Κρέτσος. 


Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως η καταβολή για κάθε τηλεοπτική άδεια διαμορφώνεται στα 35 εκατ. ευρώ σε δέκα ισόποσες δόσεις, όπως αποφάνθηκε η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Ο κ. Κρέτσος επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι η ίδια «και τα παρακολουθήματά της δεν ήθελαν ποτέ να γίνει ο διαγωνισμός και έδωσαν αγώνα να προστατέψουν το πορτοφόλι των καναλαρχών». Πρόσθεσε πως ο διαγωνισμός που είχε γίνει ήταν πετυχημένος.
«Για να πατάξουμε τη διαπλοκή απαιτείται να υπάρχει διαφάνεια και στο σύνολο των συναλλαγών που υπάρχουν στη διαφημιστική αγορά... Λειτουργεί καθεστώς ασύμμετρων διαπραγματεύσεων... Η νέα νομοθετική ρύθμιση βάζει πάνω από το τραπέζι όλες τις συναλλαγές» επισήμανε αναφερόμενος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή.
Για τις θέσεις εργασίας, ο κ. Κρέτσος υπογράμμισε ότι θα επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ δεσμεύτηκε για τη διασφάλιση τουλάχιστον 400 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης σε κάθε κανάλι.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com