Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Επιμένει ο Γ. Μπουτάρης να φύγει ο ποδηλατόδρομος από τη Νέα Παραλία

Την πρόταση του να φύγει ο ποδηλατόδρομος από το πεζοδρόμιο της Νέας Παραλίας επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. 


Συγκεκριμένα, ο ίδιος πρότεινε να φύγει ο ποδηλατόδρομος από το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας και να μεταφερθεί επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου.
«Ο ποδηλατόδρομος είναι λάθος έτσι όπως είναι, να μετακινηθεί στην πλευρά του πεζοδρομίου επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έχω προτείνει να συζητήσουμε να μεταφερθεί ο ποδηλατόδρομος στην πλευρά του πεζοδρομίου επί της Μ. Αλεξάνδρου. Το πεζοδρόμιο είναι άχρηστο, δεν χρησιμοποιείται. Μπορεί κάλλιστα να γίνει εκεί ο ποδηλατόδρομος και να χρησιμοποιείται το μεγάλο πεζοδρόμιο της παραλίας για όσους θέλουν να κάνουν την βόλτα τους», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.
Ακόμη, ο κ. Μπουτάρης έδωσε απάντηση στον Κωνσταντίνο Σεβρή από την δημοτική παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη», ο οποίος είπε ότι αν φύγει ο ποδηλατόδρομος από τη Νέα Παραλία θα τοποθετηθούν στο σημείο τραπεζοκαθίσματα.
«Είσαι ψεύτης και συκοφάντης» είπε ο κ. Μπουτάρης απευθυνόμενος στον κ. Σεβρή προσθέτοντας ότι ο ποδηλατόδρομος λειτουργεί επικίνδυνα στο σημείο που βρίσκεται.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com