Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Δημόσιο: Έρχονται μεταβατικές τοποθετήσεις προϊσταμένων

Τροπολογία με την οποία περιγράφεται η διαδικασία  τοποθέτησης προσωρινών προϊσταμένων στους φορείς του Δημοσίου (πλην των ΟΤΑ) οι οποίοι  κατέθεσαν νέα οργανογράμματα περιγράφει τροπολογία των Υπουργών Διοικητικής Ανασυγκρότησης κας. Όλγας Γεροβασίλη και Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη. 

Όπως προβλέπει η αιτιολογική έκθεση η προσωρινή τοποθέτηση γίνεται "ενόψει του γεγονότος ότι η αναδιοργάνωση των δομών ενός φορέα συνεπάγεται την άμεση αναγκαιότητα τοποθέτησης προϊσταμένων στις νέες οργανικές δομές, διαδικασία η οποία δεν δύναται να ρυθμιστεί εξ ολοκλήρου βάσει των διατάξεων περί αναπλήρωσης".
Επίσης, σημειώνεται πως "επανατοποθετούνται προϊστάμενοι στις οργανικές μονάδες που προβλέπονται από τις οικείες οργανικές διατάξεις, υπάλληλοι, οι οποίοι ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου του ίδιου επιπέδου κατά το χρόνο έναρξης ισχύος των οικείων οργανισμών ύστερα από επιλογή ή /και τοποθέτηση, υπό την προϋπόθεση ότι εξακολουθούν να υπηρετούν στον οικείο φορέα και ανήκουν στον κλάδο, του οποίου οι υπάλληλοι προβλέπετραι από τις οικείες οργανικές διατάξεις να προΐσταται στη συγκεκριμένη θέση”.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com