Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Σύγκρουση κυβέρνησης - Ν.Δ. με φόντο τις εξελίξεις με την Eldorado Gold

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις πράξεις τους, ξεδιάντροπα ομολογούν ότι αδιαφορούν και για τις επενδύσεις και για τους εργαζόμενους» απάντησε η Νέα Δημοκρατία στις κυβερνητικές πηγές που νωρίτερα έβαλαν κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αιχμή το ζήτημα που ανέκυψε με την Eldorado Gold.


«Μια κυβέρνηση που στέλνει στα “τσακίδια”, όχι μόνο την εταιρεία, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, έχει πολύ θράσος για να εγκαλεί την αντιπολίτευση» προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.
Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου έκανε λόγο για «ενορχηστρωμένη απόπειρα της πανικόβλητης αντιπολίτευσης να αντιστρέψει το θετικό κλίμα μετά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Μακρόν και την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ», απαντώντας στις αιτιάσεις του Κυρ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. για την απόφαση της Eldorardo Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα.
Πηγές του Μαξίμου κατηγόρησαν τον κ. Μητσοτάκη ότι «στη συνάντησή του πριν από λίγες ημέρες ενθάρρυνε και δρομολόγησε τη σημερινή αντίδραση της εταιρείας», διαμηνύοντας παράλληλα ότι «το θετικό διεθνές επενδυτικό κλίμα για την Ελλάδα δεν αλλάζει με στημένα επικοινωνιακά σόου της οδού Πειραιώς 62».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com