Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Βγαίνουμε στο.. ΞΕΦΩΤΟ Έλα κι εσύ στην παρέα

Περιμέναμε πολύ κι επιτέλους βγαίνουμε στο..ΞΕΦΩΤΟ. Μετά από ένα Καλοκαίρι μουσικών περιπλανήσεων, η αγαπημένη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης είναι και πάλι, μια ανοιχτή πρόταση. Για διασκέδαση, αντάμωμα, τραγούδι και παρέα!
 
Αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου πηγαίνουμε ΞΕΦΩΤΟ(Λυκούργου 5, Λαδάδικα).  Για να συναντηθούμε ξανά στο γνωστό αλλά ανανεωμένο χώρο του, να κοιταχτούμε, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε, να εκτονωθούμε κι ενίοτε να ξεφαντώσουμε. Τη σεζόν ανοίγει γι ακόμη μία χρονιά σε μία από τις επιλεκτικές φετινές του εμφανίσεις, το γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι: Φώτης Θεοδωρίδης και Ντίνα Γιακουμάκου σ’ ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Και κέφι και πόνο και λυγμό και χαμόγελα.
Στο πάλκο, οι μουσικοί της πιο ανανεωτικής μπάντας της πόλης. Δημήτρης Γουμπερίτσης στο κοντραμπάσο, Χριστόδουλος Πουλιούδης στην κιθάρα, Πάνος Κοσμίδης στο πιάνο και ο Ηλίας Βελλής στο μπουζούκι.
Έλα κι εσύ στην παρέα
Γιατί για παρέα πρόκειται. Ή για μουσική συναγωγή. Ή ίσως για μουσικό στέκι. Ή για όλα αυτά και για πολλά άλλα ακόμη που αναγεννούν την έννοια της λαϊκής μπουάτ προσδίδοντάς της χαρακτηριστικά σύγχρονα, κρατώντας όμως κι εκείνα τα δικά της, ατόφια γνωρίσματα  της εγγύτητας, της λιτότητας, του απέριττου. Όπως κι αν το χαρακτηρίσεις πάντως, το χάραμα βρίσκει τους θαμώνες χαμογελαστούς, να μουρμουράνε αγαπημένους σκοπούς και να φεύγουν αγκαλιασμένοι στα σοκάκια των Λαδάδικων

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Βγαίνουμε στο ΞΕΦΩΤΟ

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

 

Ώρα έναρξης: 23.00 

Ποτό 8€, ελάχιστη κατανάλωση 10€

Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911                                      Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα                                                  
 
website counter
friend finderplentyoffish.com