Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Στους 14 οι πλειστηριασμοί που ολοκληρώθηκαν

Σε 12 -από τους 29 προγραμματισμένους- ανέρχονται οι πλειστηριασμοί ακινήτων που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Ακόμη, ολοκληρώθηκαν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 14.


Αναλυτικότερα, από τους 29 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς ακινήτων ξεκίνησαν 20 και εξ αυτών ολοκληρώθηκαν 12. Οι υπόλοιποι εννέα πλειστηριασμοί δεν ξεκίνησαν καν.
Σε ό,τι αφορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ο ένας αφορούσε μονοκατοικία στην Κηφισιά που εκπλειστηριάστηκε για οφειλή 1.430.000 ευρώ και ο δεύτερος αφορούσε 5 αποθήκες και οι οποίες εκπλειστηριάστηκαν για οφειλή 500.000 ευρώ.
Τραυματίες από τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών
Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν μέλη της ομάδας «Δεν πληρώνω» που διαμαρτύρονταν κατά των πλειστηριασμών.
Τρεις διαδηλωτές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων, καθώς η χρήση χημικών έγινε σε κλειστό χώρο, στην Αίθουσα 7.
Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στο χώρο ήταν και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν αρχικά συγκεντρωθεί έξω από το χώρο του Ειρηνοδικείου.
Εξάλλου, επεισόδια μεταξύ MΑΤ και μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, επί της Αριστοτέλους.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com