Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ξεπέρασε τα $8.000 το Bitcoin -στα $10.000 μέχρι το τέλος του έτους;

Ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ και τράβηξε την προσοχή των επενδυτών ξανά. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταματήσει το bitcoin. Το κρυπτονόμισμα ξεπέρασε τα $8.000.

Πρόκειται για μία αύξηση άνω του 40% για την τιμή του, μετά το χαμηλό των $5,605 την προηγούμενη εβδομάδα. Το ψηφιακό νόμισμα δεν έχει φτάσει ξανά σε τέτοια επίπεδα και σαφώς, βρίσκεται σε αχαρτογράφητα νερά.
Ωστόσο, στην πραγματικότητα η άνοδος αυτή στηρίζεται όχι μόνο στην κερδοσκοπία, αλλά και στην ισχυρή ζήτηση. Με βάση τις κινήσεις που γνώρισε το νόμισμα και την έντονη δυναμική του, νομίζω ότι το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να αγγίξει το επίπεδο των $10.000 έως το τέλος αυτού του έτους ή στις αρχές του επόμενου.
Μπορεί να φαίνεται περίεργο και μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι δεν είναι δυνατόν. Αλλά ξανασκεφτείτε το. Αναφέρομαι μόνο σε κέρδος 25% από το επίπεδο των $8.000. Το νόμισμα ενισχύθηκε περισσότερο από 40% μόνο τις τελευταίες μέρες, επομένως τα κέρδη 25% μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο ζήτημα.
Ιδού οι κύριοι λόγοι. Όπως προανέφερα, η δυναμική είναι πίσω από τα κέρδη του και εξελίξεις όπως αυτή του note αναλυτών της Goldman Sachs προς τους επενδυτές τους, με το οποίο προέβλεπαν το επίπεδο των $8.000 προετοίμασαν το έδαφος για αυτό το επίπεδο. Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Lloyd Blankfein, έχει επιτύχει μια πολύ ισορροπημένη προσέγγιση αυτού του ζητήματος.
Όπως λέει ο ίδιος: "Έχω μάθει τα τελευταία χρόνια ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δουλεύουν αρκετά καλά, αλλά δεν τα αγαπώ". 
Το κρυπτονόμισμα όχι μόνο θα είναι πιο προσιτό όταν θα αποκτήσει futures, αλλά θα στείλει επίσης ένα ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές.
Αποποίηση ευθυνών: Δεν έχω καμία θέση σε Bitcoin και η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθής.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com