Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Πριν από τα Χριστούγεννα το βοήθημα του ΟΓΑ σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

Πριν από τα Χριστούγεννα θα γίνει η καταβολή του χρηματικού βοηθήματος σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, όπως ανακοίνωσε ο ΟΓΑ, μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ).


Τα ονόματα των δικαιούχων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), την οποία μπορούν να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενες, ακολουθώντας τα πεδία (Αγροτική Εστία/Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας), συμπληρώνοντας τον Αριθμό Αίτησης και τον ΑΜ του ΟΓΑ.
Υπενθυμίζεται, ότι το ποσό του χρηματικού βοηθήματος ανέρχεται σε 1.000 ευρώ. Ειδικά, για το 2017, στο πλαίσιο ενίσχυσης των κατοίκων του Νομού Λέσβου, μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, το βοήθημα θα δοθεί σε όλες τις πολύτεκνες μητέρες του νομού που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.
Σημειώνεται, ότι η ημερομηνία καταβολής του χρηματικού βοηθήματος στις δικαιούχους πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα ανακοινωθεί σύντομα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com