Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Πέντε συμβουλές για να βρείτε το επόμενο Bitcoin, Ethereum και Ripple

Το Bitcoin, το Ehereum, το Ripple, το Litecoin και μερικά άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα έκαναν πλούσιους όσους επένδυσαν από νωρίς και μάλιστα πολύ γρήγορα. Και θα μπορούσαν να συνεχίσουν να γεμίζουν τις τσέπες των επενδυτών, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν με τον πρόσφατο πυρετώδη ρυθμό που μπορεί να παραλληλιστεί μόνο με τζάκποτ.

Αλλά αυτό είναι απίθανο, καθώς αυτές οι επενδύσεις δεν μπορούν να αψηφήσουν το παιχνίδι των αριθμών. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνάμει πλούσιοι επενδυτές θα πρέπει να αναζητήσουν το επόμενο τυχερό νόμισμα αλλού στην λίστα των κρυπτονομισμάτων, ενόσω διαρκεί ο ζήλος για τα ψηφιακά νομίσματα.

Κρυπτονόμισμα
Τιμή
%7μ
Bitcoin (BTC)
$14,367.20
-15.77
Ethereum (ETH)
$1352.29
30.49
Ripple (XRP)
$2
-35.62
Cyder (CYDER)
$0.082
7,412
RubleBit (RUBIT)
0.038
 

Ωστόσο, το να επιλέξει κανείς τους επόμενους νικητές στο σύμπαν των κρυπτονομισμάτων είναι πολύ δύσκολο πράγμα για όρισμένους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι υπάρχουν πάνω από 1.000 κρυπτονομίσματα για να διαλέξεις - 1.426 για την ακρίβεια. Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν "θεμελιώδεις" τρόποι υπολογισμού για να μπορείς να εκτιμήσεις την "εσωτερική" αξία κάθε νομίσματος, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά στοιχεία του ενεργητικού. Το μόνο που είναι διαθέσιμο είναι ένας ιστότοπος με μία υπόσχεση ότι το νόμισμα θα αλλάξει τον καπιταλιστικό κόσμο, εάν υιοθετηθεί για να αντικαταστήσει τα εθνικά νομίσματα στις καθημερινές συναλλαγές.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον Eric Pichet, καθηγητή του KEDGE Business School, σχετικά με τα "θεμελιώδη " του Bitcoin, το οποίο ισχύει και για άλλα κρυπτονομίσματα: "Το Bitcoin έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά ενός "ακέφαλου" νομίσματος. Παρ 'όλα αυτά, δεν έχει καμία εσωτερική αξία - ούτε καν για έναν συλλέκτη νομισμάτων επειδή είναι άυλο", τονίζει ο Eric Pichet."Δεν είναι ούτε χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο όπως είναι οι μετοχές ή τα ομόλογα επειδή δεν έχει αποδόσεις. Η μόνη επενδυτική αξία του έγκειται στη δυνατότητα ανατίμησης που του δίνεται από εκείνους που το κατέχουν: είναι ένα περιουσιακό στοιχείο χωρίς υποκείμενα στοιχεία".
[ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επένδυση σε  κρυπτονομίσματα ή tokens είναι εξαιρετικά κερδοσκοπική και η αγορά είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτη. Όποιος το σκέφτεται πρέπει να είναι έτοιμος να χάσει ολόκληρη την επένδυσή του. Εξομολόγηση: Εγώ δεν διαθέτω κρυπτονομίσματα ή tokens.]
Παρόλ' αυτά υπάρχει η συμπεριφορική χρηματοοικονομική και τεχνική ανάλυση που παρέχει μερικές συμβουλές για να κοσκινίσετε και να βρείτε τα τυχερά κέρματα μέσα έναν λαβύρινθο κρυπτονομισμάτων.
1. Ψάξτε για κρυπτονομίσματα που η τιμή διαπραγμάτευσής τους δεν ξεπερνά το ένα δολάριο. Αυτό είναι σημαντικό για ορισμένους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι μία τιμή κάτω από ένα δολάριο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το κρυπτονόμισμα είναι "φτηνό", ειδικά για τους επενδυτές με περιορισμένα κεφάλαια. Ένας άλλος είναι ότι οι μικρότεροι αριθμοί μπορούν πιο εύκολα να διπλασιαστούν και να τριπλασιαστούν από τους μεγαλύτερους αριθμούς, βοηθώντας έτσι να δημιουργηθεί μία ορμή που τελικά θα δημιουργήσει έναν χείμαρρο. Αυτό συμβαδίζει με τα αστρονομικά κέρδη που έχουμε δει από κρυπτονομίσματα που η τιμή τους βρίσκεται μερικά δεκαδικά ψηφία πίσω από το μηδέν. Όπως το RubleBit, με τιμή 0,038, που αυξήθηκε 522% τις τελευταίες επτά ημέρες. Και το CYDER, με τιμή διαπραγμάτευσης στα 0,082, που αυξήθηκε κατά 7,412% - βλ. Πίνακα.
2. Ελέγξτε τους ιστότοπους των κρυπτονομισμάτων για να αξιολογήσετε ποια νομίσματα είναι πιο ελπιδοφόρα. Εννοούμε, σε ό,τι αφορά τις δυνατότητές τους να υιοθετηθούν ως νομίσματα. Στην πραγματικότητα, αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτιμηθεί η "εσωτερική" αξία κάθε νομίσματος, μόλις φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο προς απόκτηση, χρησιμοποιώντας την ποσοτική θεωρία του χρήματος.
3. Τσεκάρετε το Reddit για να μάθετε ποια νομίσματα ακολουθούνται από κάποια κοινότητα. Οι κοινότητες Reddit αποτελούνται από "καινοτόμους" και "πρώιμους κατόχους". Αν και είναι μικρές, αυτές οι ομάδες βοηθούν να διαδοθεί ο βόμβος σε μια μεγαλύτερη ομάδα την "πρώιμη πλειονότητα", η οποία προωθεί τη ζήτηση για το νόμισμα. Και αυτό σημαίνει υψηλότερες τιμές, όταν ακολουθείται από μια σταθερή προσφορά.
4. Ψάξτε για κρυπτονομίσματα με υψηλή προσφορά χρήματος σε κυκλοφορία έναντι της μέγιστης προσφοράς. Υπάρχει ένας προφανής λόγος: οι τιμές αυτών των κρυπτονομισμάτων είναι πιο πιθανό να αυξηθούν με την αυξανόμενη ζήτηση, καθώς  η διαθέσιμη εναπομείνασα προσφορά είναι χαμηλή και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση.
5. Ελέγξτε τον όγκο του κρυπτονομίσματος και τα διαγράμματα τιμών. Τα κρυπτοσυστήματα που θα θέλατε να εξετάσετε έχουν ένα γράφημα που δείχνει επιτάχυνση τιμών και αύξηση όγκου, καθώς αυτό το είδος διαγράμματος αποτελεί επιβεβαίωση της σωστής στιγμής για αυτά τα νομίσματα.
Φυσικά, αυτές οι συμβουλές θα πρέπει να διαβάζονται με εξαιρετική προσοχή. Η επένδυση σε μία παρατηρούμενη ορμή και όχι σε θεμελιώδη χαρακτηριστικά είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι, καθώς είναι δύσκολο να προβλεφθεί πότε η ορμή αυτή θα εξασθενίσει και τα κέρματα θα καταστούν σχεδόν άχρηστα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com