Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Νέος κύκλος περιοδειών από τον Κ. Μητσοτάκη

Στα της ατζέντας του ονοματολογικού των Σκοπίων οι θέσεις και οι προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας διατυπώθηκαν, με τρόπο εμφατικό από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.



Σε χρόνο παράλληλο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οριοθετεί τον επόμενο κύκλο της στρατηγικής του όσον αφορά στα έτερα μείζονα ζητήματα της εσωτερικής πολιτικής ατζέντας.

Οι τόνοι που υιοθετεί το "γαλάζιο" στρατόπεδο έναντι της συγκυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά στην οικονομία και στην καθημερινότητα των πολιτών είναι οξείς. Μία πρώτη γεύση, δε, της σκληρής γραμμής αποτέλεσαν οι αναφορές Μητσοτάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Κινούμενος καθαρά στην οδό της σκληρής επίθεσης που εξαπέλυσε από το βήμα του ανώτατου οργάνου του κόμματος εναντίον του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως ο πρωθυπουργός όχι μόνο "εξαπάτησε τους πολίτες", αλλά κατέληξε να γίνει "το χειρότερο κατεστημένο", στέλνοντας και πάλι το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη η χώρα, προκειμένου να σπάσει το φαύλο κύκλο της ύφεσης.

"Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό. Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει", σημείωσε, στη δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πλέον, στον τρίτο όροφο της οδού Πειραιώς θέτουν επί τάπητος τις επόμενες περιοδείες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Περιοδείες, που στοιχίζονται πίσω από τη λογική της απευθείας επαφής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες και μετατρέπονται σε καίριο ζητούμενο, με στόχο την επικοινωνία του προγραμματικού λόγου της οδού Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα επιλέξει την επόμενη εβδομάδα να βρεθεί σε νομούς της Πελοποννήσου. Η αρχή θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου από την Ηλεία και τη Μεσσηνία, όσο ο ίδιος επιμένει με ένταση στη λογική των ανοιγμάτων της παράταξης, με το βλέμμα (κατά κύριο λόγο) στραμμένο στους πολίτες που επέλεξαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση να τοποθετηθούν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον είναι απογοητευμένοι από τις πολιτικές της συγκυβέρνησης.

Μέσω της παρέμβασής του, άλλωστε, στην Πολιτική Επιτροπή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε πανστρατιά, αλλά και τους πολίτες εκτός των "γαλάζιων" τειχών σε συστράτευση. "Καλώ όλα τα μέλη μας σε εντατική ενεργοποίηση.  Αλλά καλώ και κάθε πολίτη που θέλει να γίνει μέλος μας να το πράξει. Όλες και όλοι είναι καλοδεχούμενοι στην πανστρατιά της ελπίδας και της αλλαγής. Δημιουργούμε όλοι μαζί το μεγάλο κύμα ανατροπής της πιο φαύλης, της πιο ανίκανης, της πιο δημαγωγικής κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος...Σας ανοίγω προσωπικά τις πόρτες και κανένας δεν μπορεί να σας τις κλείσει. Σεβόμαστε και τις καταβολές και τις παλαιότερες επιλογές σας. Η επόμενη μάχη δεν αφορά τη δικαίωση κανενός. Ούτε κομμάτων, ούτε προσωπικών επιλογών. Αφορά την Πατρίδα μας και τη ζωή των πολλών Ελλήνων", διεμήνυσε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com