Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Κλειστοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα της προσχολικής αγωγής ζητούν με επιστολή τους ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), ΠΟΕ-ΟΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εργαζομένων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος  Βρεφονηπιοκόμων).


Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.
ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΑΣΥΒΝ καταγγέλλουν «απαξίωση και τη συρρίκνωση» των Δημοτικών Παιδικών σταθμών και τονίζουν ότι επιθυμούν να ενημερώσουν τον Πρωθυπουργό «για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα προκαλέσει σε χιλιάδες οικογένειες και εργαζόμενους,  η ψήφιση νομοθετική διάταξης που προβλέπει την ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική  εκπαίδευση».
«Η σχετική διάταξη, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και με αυθαίρετο τρόπο έχει συμπεριληφθεί στο Nομοσχέδιο για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com