Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αυξάνει τις θέσεις στάθμευσης για τους κατοίκους του κέντρου ο δήμος Θεσσαλονίκης

Περισσότερες θέσεις για τους κατοίκους τους κέντρου της Θεσσαλονίκης θα διαθέσει ο δήμος Θεσσαλονίκης όπως ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου στο περιθώριο συνάντησης που είχε με καταστηματάρχες και κατοίκους του κέντρου για το νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.



Σύμφωνα με την κα Αγγελίδου συγκεντρώνονται οι απόψεις και τα προβλήματα των κατοίκων με το νέο σύστημα και στη συνέχεια ο δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε βελτιώσεις του συστήματος THESi.

 «Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί περίπου τρεις μήνες και στην πράξη φαίνονται τα προβλήματα και τι βελτιώσεις χρειάζονται. Συναντιόμαστε για να τους ακούσουμε, να τα καταγράψουμε, να τα μελετήσουμε, να τα αξιολογήσουμε και να έρθουμε με βελτιώσεις. Υπάρχουν ήδη πράγματα, πριν έρθουν οι κάτοικοι, που τα έχουμε εντοπίσει μόνοι μας, από τη μέχρι τώρα πιλοτική εφαρμογή, τα οποία ήδη έχουμε αποφασίσει να τα βελτιώσουμε».

Όπως τόνισε η κα Αγγελίδου θα γίνουν περισσότερες κινήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν το νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης. Θα υπάρξει ανακατανομή των θέσεων σε ορισμένους δρόμους της πόλης, ενώ θέσεις που έχουν δοθεί σε ξενοδοχεία, σε φορτοεκφορτώσεις κ.α. θα δοθούν σε κατοίκους του κέντρου. Παράλληλα, όπως ανέφερε η κα Αγγελίδου υπάρχει το ενδεχόμενο αύξησης του ωραρίου στάθμευσης των τεσσάρων ωρών, το οποίο, όπως είπε, αποδείχθηκε μικρό.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com