Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Το Samsung Galaxy S9 αναμένεται ακριβότερο από το S8

Νέα δημοσιεύματα από την Κορέα, αποκαλύπτουν πως τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus θα υποστηρίζουν 3D emoji ενώ θα έχουν και στεροφωνικά ηχεία. 



Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το 3D emoji της Samsung θα είναι πιο εξελιγμένο από αυτό του iPhone X, αλλά θα χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνική με αυτή της Apple όσον αφορά στην παρακολούθηση του προσώπου και την κίνηση του 3D χαρακτήρα.

Πριν λίγο καιρό η Samsung είχε προϊδεάσει για την ύπαρξη αυτού του χαρακτηριστικού, αφού είχε αποκαλύψει πως ο νέος της επεξεργαστής Exynos έχει ισχυρότερη ασφάλεια για ξεκλείδωμα συσκευών μέσω αναγνώρισης προσώπου, καθώς και εξελιγμένα φίλτρα για ρεαλιστικό "face-tracking".

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα νέα Galaxy S9 θα έχουν στερεοφωνικά ηχεία, τα οποία θα είναι τοποθετημένα ένα στο κάτω και ένα στο επάνω μέρος των συσκευών. Αναφορές γίνονται και για υποστήριξη του προτύπου Dolby Surround, ενώ έχει ήδη αποκαλυφτεί πως θα υπάρχει και υποδοχή ακουστικών.

Η παρουσίαση του Galaxy S9 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του Mobile World Congress 2018 στη Βαρκελώνη και το κόστος του, σύμφωνα με το κορεάτικο ETNews, αναμένεται μεταξύ 853 και 923 δολαρίων, αρκετά υψηλότερο από τα 720 δολάρια που κόστιζε το Galaxy S8 όταν είχε κυκλοφορήσει στην αγορά.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com