Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συνεχίζεται η κόντρα Γ. Μπουτάρη - ΟΑΣΘ

Συνέχεια στην κόντρα του με τον ΟΑΣΘ, έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.



Αφορμή της κόντρας αποτέλεσε το «χειρόφρενο» που τράβηξαν τα αστικά λεωφορεία το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο κ. Μπουτάρης είπε: «Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΣΘ μου θύμισε το "έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα". Συγκρίνει τη Θεσσαλονίκη του 1957 με τη Θεσσαλονίκη του 2018; 'Οταν το 1957 η πόλη είχε 300.000 κατοίκους και τώρα έχει ένα εκατομμύριο».

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του, ο δήμαρχος χαρακτήρισε «δικαιολογία» τα όσα είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ότι θέλουν να κάνουν Ανάσταση με τις οικογένειες τους. «Δηλαδή οι νοσοκόμες, οι φαντάροι, οι αεροπόροι και οι πυροσβέστες δεν πρέπει να κάνουν Ανάσταση; Ο ΟΑΣΘ είναι δημόσια επιχείρηση και οφείλει να εξυπηρετεί ακόμη και τον τελευταίο πολίτη».

«Ας βάλει κανένα παραπάνω λεωφορείο στα δρομολόγια ο ΟΑΣΘ και μετά ας κάνει παρατηρήσεις» τόνισε ο κ. Μπουτάρης, συμπληρώνοντας συγκεκριμένα για τους λεωφορειοδρόμους πως έχουν ήδη παραγγελθεί τα πασαλάκια και θα τοποθετηθούν προκειμένου να εμποδίζεται η παράνομη στάθμευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του ΟΑΣΘ είχε βγάλει ανακοίνωση για το γεγονός ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ το Μεγάλο Σάββατο σταματούν στις 10 το βράδυ, ρίχνοντας βέλη κατά του κ. Μπουτάρη.

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πριν από λίγους μήνες… ανακάλυψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από σχεδόν οχτώ χρόνια θητείας στη θέση του δημάρχου, επίσης «ανακάλυψε» ότι το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Θ. σταματούν πριν από τα μεσάνυχτα, γεγονός που συμβαίνει αδιαλείπτως από το 1957 έως σήμερα. Αρχίζει σιγά – σιγά να μαθαίνει την πόλη… Θα του προτείναμε το επόμενο «τιτίβισμά» του να είναι για τις λεωφορειολωρίδες και τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Σιγά – σιγά μαθαίνει…», ανέφερε η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com