Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ανοίγουμε «Λευκά Πανιά» Με τον Παρασκευά Θεοδωράκη Παρασκευή 18 Μαΐου Στο ΞΕΦΩΤΟ

Με πυξίδα την ιδιαίτερη μουσική του Παρασκευά Θεοδωράκη, ξανοιγόμαστε στο πέλαγο της ελληνικής μουσικής σκηνής, παραδοσιακής και έντεχνης και «βουτάμε» στα «βαθιά» της ξεχωριστής διασκέδασης που προσφέρει το ΞΕΦΩΤΟ


Τη νύχτα της Παρασκευής 18 Μαΐου, ο Παρασκευάς Θεοδωράκης έρχεται στο ΞΕΦΩΤΟ(Λυκούργου 5, Λαδάδικα), για να μας ταξιδέψει τραγούδια του από τη νέα δισκογραφική του δουλειά «Λευκά Πανιά» και με υπέροχα ακούσματα από την ελληνική έντεχνη και ροκ μουσική σκηνή. «Τα Λευκά Πανιά,  συμβολίζουν τη νέα αρχή, την ελπίδα και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζω τη ζωή. Τον καθημερινό αγώνα για δουλειά, δημιουργία και έκφραση, που όλοι οι νέοι καλλιτέχνες δίνουμε, κόντρα στα προβλήματα, τις ανασφάλειες και τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε» λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Μαζί του οι μουσικοί: Άλκης Δήμος: Μπάσο, Καζάνης Δημήτρης: Βιολί, Σωτήρης Μαυρονάσιος : τύμπανα.

Για τον Παρασκευά
Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης είναι τραγουδιστής και σολίστ ακουστικής κιθάρας, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική και στίχους. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη «κρατάει» όμως από Γρεβενά και Κρήτη, κάτι που αποτυπώνεται και στην μουσική του.  Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν το On the Road Live, με το συγκρότημα On the Road. Συμμετέχει στο τραγούδι «Ηπειρώτικο Μοιρολόι», του δίσκου «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» του Φίλιππου Πλιάτσικα, στο δίσκο του θεατρικού έργου «Με τον Αίσωπο εκδρομή» του Γιώργου Φραντζολά και στο τραγούδι «Μέλισσα», του δίσκου «Όλα είναι αλλού» των Βαγγέλη Κοντόπουλου και Χρήστου Θηβαίου. Αυτή την περίοδο ανανεώνει τις διαδρομές του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα.

«Λευκά Πανιά»
Το album «Λευκά Πανιά» είναι η πρώτη προσωπική δουλειά του Παρασκευά Θεοδωράκη, η οποία περιλαμβάνει εννέα τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσική. Πρόκειται για πολύ ιδιαίτερες συνθέσεις, με επιρροές από τους παραδοσιακούς ήχους της Κρήτης και των Γρεβενών αλλά και της ροκ και έντεχνης μουσικής που δίνουν ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα, ξεχωριστό και γοητευτικό, πέρα από όσα έχουμε συνηθίσει. Συμμετέχουν ως ερμηνευτές ο Νίκος Ζιώγαλας και η Μαρίνα Δακανάλη. Η ενορχήστρωση του Παρασκευά έχει πλαισιωθεί από μια πολύ αξιόλογη ομάδα μουσικών.


                                              ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

                                                    Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα

 

 

 


Ώρα Έναρξης 22.30                                                                                          Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911    

Είσοδος 10€ με ποτό                                                            

 

                                                                                                                    Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
 
website counter
friend finderplentyoffish.com