Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

ΟΠΑ: Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Δράση ενημέρωσης για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου υλοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ειδικότερα, απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του σε θέματα συμβουλευτικής και κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του τμημάτων. Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, δηλαδή από 22 Ιουνίου έως 16 Ιουλίου 2018.
Καθημερινά το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 13:00 – 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για την συγκεκριμένη δράση στις τηλεφωνικές γραμμές: 210 8203819, 825 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  mihanografiko@aueb.gr.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com