Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ανοίγουν τον Σεπτέμβριο οι διαδικασίες πρόσληψης 2.275 μονίμων σε εφορία, τελωνεία, δήμους

Στην έκδοση τριών μεγάλων προκηρύξεων για την πρόσληψη 2.275 μονίμων υπαλλήλων στο Υπουργείο Οικονομικών και στους Ο.Τ.Α προχωρεί τον Σεπτέμβριο το ΑΣΕΠ (τον Αύγουστο παγίως δεν εκδίδονται προκηρύξεις) έπειτα από σχετικά αιτήματα του Υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων (875 υπάλληλοι) και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή για τη στελέχωση με προσωπικό των Εφοριών και των Τελωνείων(1400 υπάλληλοι).

Ειδικότερα:



Πρόσληψη 1.500 μονίμων υπαλλήλων στο υπουργείο Οικονομικών

Το ΑΣΕΠ έπειτα από αίτημα του επικεφαλής της ΑΑΔΕ και των δανειστών για ενίσχυση με προσωπικό του φοροελεγκτικού μηχανισμού θα προχωρήσει το Σεπτέμβριο (εκτός απροόπτου) στην κατάρτιση και δημοσιοποίηση προκήρυξης για την πλήρωση 1.400 θέσεων, όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, σε Εφορίες και Τελωνεία.

Στις 1400 θέσεις που θα προκηρυχθούν με σειρά προτεραιότητας δεν συμπεριλαμβάνονται οι 548 θέσεις που προκηρύχθηκαν από το ΑΣΕΠ με τον γραπτό διαγωνισμό (προκήρυξη 1Γ/2018). Οι ειδικότητες που θα ζητούνται με τη νέα προκήρυξη θα είναι Εφοριακών, Τελωνειακών, Οικονομικών Επιθεωρητών, Πληροφορικής, Δημοσιονομικών, Χημικών, Μηχανικών, Τεχνικών, Εργατών, Φυλάκων-Νυχτοφυλάκων, επιμελητών κλπ.

Πρόσληψη 875 υπαλλήλων σε δήμους

Ήδη το Υπουργείο Εσωτερικών έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα στο ΑΣΕΠ από τον περασμένο Ιούνιο για την πρόσληψη 757 μονίμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην προκήρυξη -μαμούθ (3Κ/2018 για την πρόσληψη 8.171 υπαλλήλων),και την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού (118 υπάλληλοι) σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υποστελέχωσης.

Η προκήρυξη για 757 θέσεις μονίμου προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων θα αφορά την πρόσληψη 476 υπαλλήλων στον τομέα της καθαριότητας 28 δήμων ,την πρόσληψη 254 υπαλλήλων σε 13 Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης και 27 υπαλλήλους σε 2 ειδικούς φορείς των ΟΤΑ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com