Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Στους 74 οι ταυτοποιημένοι νεκροί, 14 οι αγνοούμενοι

Στους 74 ανέρχεται ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, προχωρώντας σε νέες διευκρινίσεις ως προς τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των αγνοούμενων.



Μεταξύ των 74 ατόμων συγκαταλέγονται και τέσσερα άτομα, τα οποία κατέληξαν νοσηλευόμενα σε νοσοκομεία της Αττικής.

Eπιπλέον, ένας άνδρας ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, τα στοιχεία του οποίου όμως, δεν έχουν εξακριβωθεί.

Παράλληλα, ο αριθμός των αγνοούμενων, με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχεται σε 14 άτομα.

Σε επικοινωνία με την πυροσβεστική υπηρεσία, η τελευταία διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής αριθμός των μη ταυτοποιημένων σορών έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης-αναγνώρισης.

Πάντως, με βάση τις πρότερες πληροφορίες και ενημερώσεις των επίσημων αρχών, ο αριθμός των συνολικών θυμάτων ανέρχεται σε 92, συμπεριλαμβανομένου και του νεκρού άνδρα που ανασύρθηκε σήμερα από το Κόκκινο Λιμανάκι.

Στο μεταξύ, οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται για όγδοη ημέρα, με τις αρχές να εστιάζουν κυρίως στη θάλασσα και δη, στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας, της Εύβοιας και της Μακρονήσου.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Επιπλέον, ένας άνδρας ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από πνιγμό στη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Όμως, τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com