Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Φόβοι για τον αριθμό των αγνοούμενων, στους 74 οι νεκροί

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές που πλήττουν την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.


Η πυροσβεστική υπηρεσία εξακολουθεί να απευθύνει έκκληση στους πολίτες, ώστε να τηλεφωνούν στο «199» και να δηλώνουν τα στοιχεία των αγνοούμενων.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, η διαδικασία καθορισμού του ακριβούς αριθμού των αγνοούμενων αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, όταν και υπάρξει επίσημη ενημέρωση.
Πάντως, όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες άτομα, τα οποία εξακολουθούν να αγνοούνται.
74 επιβεβαιωμένοι νεκροί
Στο μεταξύ, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ανέρχεται σε 74, με τις αρχές ωστόσο, να εκφράζουν φόβους για την αύξηση του συγκεκριμένου αριθμού.
Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, τόσο στο έδαφος όσο και στη θάλασσα, με τις δυνάμεις των διασωστών να εστιάζουν στην περιοχή της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά.
Τις σχετικές έρευνες συνδράμουν και 130 στελέχη του ενόπλων δυνάμεων, όπως και εκατοντάδες εθελοντές.
174 τραυματίες
Όσον αφορά τους τραυματίες, ο συνολικός τους αριθμός ανέρχεται σε 174, εκ των οποίων οι 71 εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας.
Δέκα εξ αυτών, μάλιστα, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, με σοβαρά εγκαύματα.
Επιπλέον, συνολικά 23 παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», ενώ 11 εξακολουθούν να νοσηλεύονται, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com