Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Π. Καμμένος: Όταν έρθει η ώρα, θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση άφησε «ανοιχτό» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εμμένοντας στις πάγιες θέσεις του συμπολιτευόμενου κόμματος σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.



«Όταν και αν έρθει η ώρα (σ.σ. της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών), θα εκτελέσουμε τη λαϊκή εντολή με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την αποχώρηση δηλαδή, από την κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά, από το βήμα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.

«Το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο» έσπευσε να προσθέσει και υπενθύμισε ότι «εμάς ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».

«Αν είναι να έρθει στη Βουλή αυτό το σχέδιο συμφωνίας, επειδή ξέρουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης άλλα λέει έξω και άλλα λέει μέσα και μπορεί να ψηφίσει, εμείς θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση, ώστε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ή με εκλογές ή με δημοψήφισμα» εξήγησε, επιπλέον.

Ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, αφήνοντας υπόνοιες για χρηματισμό και «συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

«Έπρεπε να γίνει καλός υπάλληλος κάποιων συμφερόντων» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, και ξεκαθάρισε ότι την έδρα «θα τη φέρει πίσω θέλει δεν θέλει».

"Κυβέρνηση υπό προθεσμία"

Οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας προκάλεσαν την αντίδραση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter, τόνισε τα εξής:

«Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε»
 
website counter
friend finderplentyoffish.com