Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΚΑΠΑ Research: Συνεχίζει να διευρύνει το δημοσκοπικό προβάδισμά της η ΝΔ

Στις 5,5 μονάδες διευρύνεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε η ΚΑΠΑ Research σε δείγμα 9.800 ερωτηθέντων κατά το διάστημα 25 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.


Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 23,3% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 17,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην τρίτη θέση με 8,9% βρίσκεται η Χρυσή Αυγή. 
Οπως προκύπτει από τα διαχρονικά ποσοστό των δύο κομμάτων, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυξημένη κατά 1,1 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με αντίστοιχη έρευνα της ίδιας εταιρείας που είχε διενεργηθεί τον Μάρτιο.
best3
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31% έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα αν και το 42% δεν θεωρεί κατάλληλο "κανέναν από τους δύο".
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις που έδωσαν οι συμμετέχοντες στην έρευνα, στην ερώτηση: "σε τι θα εναντιωθείτε με την ψήφο σας στις εθνικές εκλογές;" με το 41% να απαντά "Στη συμφωνία με τα Σκόπια". 
best4
Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα thebest.gr στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας που έχει με την ΚΑΠΑ Research για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
best1
 
website counter
friend finderplentyoffish.com