Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Γίνετε αόρατοι στους φίλους σας στο Instagram

Το Instagram έχει ενημερωθεί και έχει αποκτήσει μία πολύ χρήσιμη λειτουργία. Πλέον, όπως και στο Facebook, μπορούμε να δούμε ποιοι φίλοι μας είναι online αφού υπάρχει η χαρακτηριστική πράσινη τελεία που το δηλώνει. Έτσι, μπορούμε να ξεκινήσουμε μία συνομιλία με κάποιον από τη στιγμή που ξέρουμε πότε θα δει το μήνυμά μας άμεσα. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό διαταράσσει το απόρρητό μας αφού αποκαλύπτει το πότε είμαστε συνδεδεμένοι.

Μην ανησυχείτε όμως. Υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την επιλογή του να φαίνεται πότε είστε online,  καθώς και το αν πληκτρολογείτε ένα μήνυμα στα πλαίσια κάποιας συνομιλίας.

Ας δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε αόρατοι στο Instagram:

Ανοίγουμε την εφαρμογή του Instagram στη συσκευή μας.

Πατάμε το εικονίδιο του προφίλ μας στην κάτω αριστερή γωνία και στη συνέχεια τις τρεις τελείες πάνω δεξιά

Αφού μπούμε στις “ΕΠΙΛΟΓΕΣ”, κατεβαίνουμε προς τα κάτω μέχρι να βρούμε την επιλογή “Κατάσταση δραστηριότητας”.

Εδώ βλέπουμε δύο επιλογές. Η μία είναι η “Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας”. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά πως με τη συγκεκριμένη επιλογή οι χρήστες βλέπουν πότε είμαστε online καθώς και το διάστημα που έχει περάσει από την τελευταία σύνδεσή μας. Επίσης, μας ενημερώνει για το γεγονός πως ούτε εμείς θα μπορούμε να δούμε τη δραστηριότητα των φίλων μας.

Η δεύτερη επιλογή είναι η “Εμφάνιση δραστηριότητας στη συνομιλία”. Όταν η εν λόγω λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, σε κάθε συνομιλία μας, το άτομο με το οποίο μιλάμε, θα είναι σε θέση να βλέπει το πότε πληκτρολογούμε ή το πότε χρησιμοποιούμε την κάμερα.

Εμείς κλείνουμε τους διακόπτες και στις δύο επιλογές.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com