Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τα νέα προϊόντα της Apple

Η Apple ανακοίνωσε μία σειρά αναβαθμίσεων στα προϊόντα - ναυαρχίδες της, συμπεριλαμβανόμενου του νέου Apple Watch (είναι κατά ένα τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος και περιλαμβάνει περισσότερες εφαρμογές μέτρησης φυσικής κατάστασης και δεδομένων υγείας) και αρκετά νέα iPhone (iPhone Xs/XMax/Xr), όμως ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι είναι οι χαμένοι; 



Νικητές

1) Oι επαγγελματίες υγείας και η βιομηχανία υγείας

- Η τέταρτη σειρά του Apple Watch έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) και της Καρδιολογικής Εταιρίας και συλλέγει πολλά περισσότερα δεδομένα υγείας τα οποία θα βοηθήσουν να σωθούν περισσότερες ζωές και να γίνουν βήματα προς τα μπροστά. Επίσης ωφελημένος είναι οποιοσδήποτε έχει μεγάλο καρπό καθώς το νέο ρολόι είναι 33% μεγαλύτερο.

2) Οι προπονητές και οι αθλητές

Το νέο iPhone επιτρέπει στους χρήστες του να συλλέγουν και να αναλύουν πλήθος στατιστικών στοιχείων στην συσκευή τους. Τόσο στο γκολφ όσο και στο μπάσκετ το χαρακτηριστικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί πολύ.

3) Οι παρέες που παίζουν παιχνίδια

- Η νέα τεχνολογία AR σημαίνει ότι οι φίλοι μπορούν να παίζουν παρέα σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνουν όλες τις συγκινήσεις του παιχνιδιού χάρη στο νέο τσιπ Bionic 2.

4) Το περιβάλλον

- Η Apple χρησιμοποιεί πλέον αποκλειστικά ανανεώσιμη ενέργεια και έχει τρεις μακροχρόνιους περιβαλλοντικούς στόχους.

5) Οι λάτρεις των χρωμάτων και της μόδας

- Το iPhone Xr έχει πέντε στυλάτα και ελκυστικά καλύμματα.

Οι χαμένοι

1) Οι υπηρεσίες υποστήριξης ηλικιωμένων, οι συσκευές παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών και οι εταιρείες που κατασκευάζουν φορητά μόνιτορ καρδιάς.

- Η τέταρτη σειρά Apple Watch έκανε όλα τα παραπάνω να μοιάζουν σαν παιδικά παιχνίδια χάρη στην υποστήριξη του FDA και της Καρδιολογικής Εταιρίας. Επί της ουσίας το Apple Watch είναι πλέον απαραίτητο για κάθε "τρελαμένο" με την φυσική του κατάσταση και οποιονδήποτε ανησυχεί ότι θα πάθει καρδιακή προσβολή.

2) Οι εφαρμογές και συσκευές παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης

- Δίπλα στο νέο Apple Watch όλες οι άλλες φορητές συσκευές και εφαρμογές φαίνονται χάλια και τελείως απλοϊκές.

3) Τα κέντρα επισκευής τηλεφώνων

- Χάρη στα αδιάβροχα τηλέφωνα που διαθέτουν πλέον πιο ανθεκτικές οθόνες, θα γίνονται πλέον λιγότερες επισκευές, το οποίο είναι πολύ καλό διότι μόλις ξοδέψατε 1.000 δολάρια για ένα τηλέφωνο και σίγουρα δεν θέλετε να περιμένετε στην ουρά για να το επισκευάσετε.

4) Το Google Pictures, το Dropbox και άλλοι πάροχοι αποθηκευτικού χώρου

- Τα iPhone πλέον διαθέτουν έως και 512 Gigabite χωρητικότητα  - αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην χρειαστείτε μία ξεχωριστή υπηρεσία αποθήκευσης, όπως ενδεχομένως κάνατε προηγουμένως.

5) To Snapchat και οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων με χρήση κάμερας

- Χάρη στον νέο επεξεργαστή και τις ενσωματωμένες αναβαθμίσεις του λογισμικού, πλέον υπάρχουν λιγότεροι λόγοι να χρησιμοποιήσει κανείς άλλες εφαρμογές για την επικοινωνία με φίλους.

6) Οι εφαρμογές μέτρησης διαστάσεων

- Πλέον η Apple έχει μία ενσωματωμένη τέτοια εφαρμογή.

7) Οι επαγγελματίες φωτογράφοι και οι υπηρεσίες επεξεργασίας εικόνας

- Χάρη στην αναβάθμιση του λογισμικού, το iPhone υποκαθιστά πολλές από τις λειτουργίες μιας επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής και των υπηρεσιών επεξεργασίας εικόνας. Και πάλι χρειάζεται να διαλέξετε ένα ωραίο θέμα για φωτογράφηση, αλλά οποιαδήποτε λήψη σας θα φαίνεται αρκετά καλή για να κοσμήσει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Time.

8) Οι φτωχοί και οι γονείς

- Όλα τα προϊόντα κοστίζουν όσο ακριβά φαντάζεστε. Τα πιο προηγμένα μοντέλα ξεκινούν από τα 1.099 δολάρια.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com