Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Οι τελευταίες διαρροές για τα νέα iPhones

Πλησιάζει η ημέρα παρουσίαης των νέων iPhones - η 12η Σεπτεμβρίου - και όλο και περισσότερες διαρροές για τον σχεδιασμό και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας.



Όσο περνούν οι ημέρες αυξάνεται και η φημολογία για την ημερομηνία παρουσίασης και τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της Apple.

Ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας αποστέλλει ήδη τις προσκλήσεις για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Steve Jobs Theater» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Apple Park.

Οι προσκλήσεις δεν αναφέρουν τι ακριβώς θα παρουσιαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, πολλές ιστοσελίδες τεχνολογίας συνεχίζουν να δημοσιεύουν όσα «αλιεύουν» από τις πηγές τους. Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα έρχεται από το site, 9to5mac, που αναφέρει ότι η Apple θα παρουσιάσει δύο μεγέθη των συσκευών που θα ονομάζονται iPhone XS, το ομώνυμο και το iPhone XS Plus.

Οι δύο αυτές συσκευές θα εξοπλίζονται με OLED οθόνες 5,8 και 6,5 ιντσών, το iPhone XS και το iPhone XS Plus, αντίστοιχα, ενώ τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά θα είναι παρεμφερή: Θα έχουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος -και όχι τριπλή, όπως αναφερόταν σε μια σχετική φημολογία, μεταλλικό πλαίσιο, γυάλινη επένδυση στην πλάτη, νέο επεξεργαστή A12 και μνήμη RAM μεγέθους 4GB. Ο αποθηκευτικός τους χώρος θα κυμαίνεται ανάμεσα σε τρεις επιλογές 64, 256 και 512 GB.

Στις προσκλήσεις της Apple, φαίνεται ότι τα νέα iPhones θα είναι διαθέσιμα και σε μία νέα, χρυσή χρωματική επιλογή, κάτι που θα ισχύει και για το Apple Watch Series 4, το οποίο επίσης αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκδήλωση στο Κοπερτίνο.

Επίσης, η κύρια φήμη που κυκλοφορεί είναι ότι η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα φτηνότερο iPhone 9 το 2018, από το iPhone 8.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com