Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Έρχεται το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung;

Μήπως το 2018 είναι η χρονιά που η Samsung θα αποκαλύψει το εδώ και πολύ καιρό υποσχόμενο αναδιπλούμενο smartphone; Ο υπεύθυνος κινητών της εταιρείας λέει ναι.



Σε συνέντευξη του με το CNBC ο CEO της Samsung Mobile , DJ Koh, είπε πως ο Νοτιοκορεάτικος γίγαντας θα αποκαλύψει φέτος το smartphone με την αναδιπλούμενη οθόνη, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για το πότε η συσκευή θα είναι διαθέσιμη προς πώληση.

"Ήρθε η ώρα να ανταποκριθούμε", δήλωσε ο Koh σχετικά με το αναδιπλούμενο τηλέφωνο σύμφωνα με αναφορές. Επίσης δήλωσε πως η "πολύπλοκη" διαδικασία ανάπτυξης έχει "σχεδόν τελειώσει".

Όσο για το πως θα λειτουργεί, ο Koh είπε πως θα υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις περισσότερες εργασίες σας, όσο η συσκευή είναι διπλωμένη. "Όταν χρειαστείτε να περιηγηθείτε ή να δείτε κάτι, τότε ίσως χρειαστεί να το ξεδιπλώσετε". Όταν ξεδιπλωθεί η συσκευή θα προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία από ένα tablet.

"Αν η εμπειρία είναι ίδια με αυτή ενός tablet, τότε γιατί να το αγοράσουν οι καταναλωτές;" είπε ο Koh. "Κάθε συσκευή, κάθε χαρακτηριστικό, κάθε εξέλιξη πρέπει να δίνει ένα νόημα στον καταναλωτή. Όταν ο αγοραστής το χρησιμοποιεί θα πρέπει να σκέφτεται 'όπα, γι αυτό τον λόγο το έφτιαξε η Samsung'."

Το κατά πόσον αυτό πραγματικά θα περάσει μένει να το δούμε. Οι φήμες για το αναδιπλούμενο Samsung smartphone κυκλοφορούν αρκετά χρόνια και η εταιρεία έκανε παρόμοιες υποσχέσεις στο παρελθόν, χωρίς όμως να έχει κυκλοφορήσει κάποια τέτοια συσκευή στην αγορά.

Τον Ιούλιο, η The Wall Street Journal ανέφερε πως η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο "στις αρχές του επόμενου χρόνου" με μέγεθος οθόνης περίπου 7 ίντσες. "Η οθόνη θα διπλώνει στην μέση σαν πορτοφόλι," έγραφε η εφημερίδα. "Όταν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο, το εξωτερικό της δείχνει μία μικρή μπάρα ένδειξης στην μία πλευρά και κάμερες από την άλλη."
 
website counter
friend finderplentyoffish.com