Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Δεν μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 12 - Δείτε μερικές πιθανές λύσεις

Όπως συμβαίνει πάντοτε κάθε φορά που κυκλοφορεί η νέα έκδοση του iOS, εκατομμύρια χρήστες iPhone και iPad έσπευσαν και φέτος να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στο iOS 12. Ενώ πολλοί χρήστες εγκατέστησαν κανονικά τη νέα έκδοση του λειτουργικού, αρκετοί δεν μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το iOS 12 στο iPhone τους.



Αν έχετε χρησιμοποιήσει το iOS για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως να γνωρίζετε ήδη ότι τέτοια μικρό-προβλήματα μπορεί να υπάρξουν. Θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετοί λόγοι πίσω από την καθυστέρηση της εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης iOS. Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις λύσεις που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε για να προσπελάσετε το πρόβλημα. 

Γρήγορες συμβουλές

Βεβαιωθείτε ότι το iPhone έχει τουλάχιστον 50% μπαταρία και πως είναι συνδεδεμένο σε κάποιο Wi-Fi.

Εάν η συσκευή σας δεν διαθέτει αρκετή μπαταρία, συνδέστε την σε μια πηγή τροφοδοσίας και προσπαθήστε να την ενημερώσετε.

Εάν λαμβάνετε επανειλημμένα μήνυμα σφάλματος, παρόλο που έχετε ελέγξει όλες τις απαιτήσεις, ίσως θα πρέπει να περιμένετε για μερικές ημέρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο διακομιστής της Apple να είναι και για τον λόγο αυτό να μη σας επιτρέπει να ενημερώνετε ομαλά την συσκευή σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλό σήμα Wi-Fi

Αν υπάρχει κακή από πλευράς ισχύος σύνδεση Wi-Fi, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να ενημερώσετε το iPhone σας ομαλά. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι το iPhone έχει μια σωστή σύνδεση Wi-Fi.

Κάντε λήψη του iOS 12 χρησιμοποιώντας το iTunes

Τις περισσότερες φορές, κάθε φορά που η Apple κυκλοφορεί τη δημόσια έκδοση του νέου iOS, ο server της έχει την τάση να υποχωρεί λόγω της μαζικής κίνησης. Επομένως, η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του iOS μέσω OTA (Over-the-Air Updates) δεν είναι η σοφή επιλογή, καθώς συχνά μπορεί να αντιμετωπίσετε κολλήματα κ.λπ.

Εάν η εγκατάσταση του iOS 12 μέσω OTA αποτύχει επανειλημμένα, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να ξεπεράσετε το εμπόδιο.

Αρχικά συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια ανοίξτε το iTunes. Επιλέξτε στο εικονίδιο της συσκευής μέσα στο iTunes.

Στην επόμενη καρτέλα που θα εμφανιστεί επιλέγουμε το “Έλεγχος για ενημέρωση”. Κατεβάστε τη διαθέσιμη ενημέρωση και εγκαταστήστε τη στη συσκευή σας.

Κατεβάστε το iOS 12 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ανάκτησης

Αν τα παραπάνω δε δουλέψουν, μπορείτε σαν έσχατη λύση να δοκιμάσετε την εγκατάσταση του iOS 12 μέσα από τη λειτουργία ανάκτησης (recovery mode). Πριν όμως προχωρήσετε, σιγουρευτείτε πως έχετε κρατήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com